Doriţi instalarea unui sistem de operare sau a unor programe pentru care nu aveţi licenţă de utilizare? IT Fusion vă poate ajuta şi în această situaţie. În cadrul serviciului de Intermediere obţinere licenţe, vă putem pune în legătură cu partenerii noştri de la care puteţi achiziţiona licenţele de care aveţi nevoie.

După obţinerea licenţelor necesare, specialiştii IT Fusion vă pot instala şi configura toate programele pe care le doriţi. În plus, IT Fusion vă propune soluţii complete pentru calculatorul dumneavoastră, punându-vă la dispoziţie şi alte servicii conexe celui de Intermediere obţinere licenţe:

  • Configurare programe pentru utilizare optimă
  • Instalare programe calculator şi jocuri
  • Programe de protecţie pentru calculator
  • Recuperare date
  • Instalare antiviruşi şi devirusări

IT Fusion dispune de toate resursele tehnice şi umane necesare pentru a garanta calitatea serviciilor oferite. Aceeaşi garanţie a calităţii o prezintă şi partenerii noştri strategici pe care vi-i recomandăm inclusiv în cadrul serviciului de Intermediere obţinere licenţe. De la necesităţile dumneavoastră până la satisfacerea lor cu ajutorul echipei IT Fusion şi al partenerilor noştri sunt mai mulţi paşi pe care vă invităm să-i facem împreună!